Ambities en vaardigheden

Ambities

Vroeger leek het me wel leuk om commisaris van de koningin te worden of burgemeester maar het liep wat anders. Na mijn studie bedrijfs-economie kwam ik in de IT terecht en daar had ik het best naar mijn zin.

Achteraf vraag ik me af of ik destijds niet beter voor SAP had kunnen kiezen, maar het werd Oracle, maatwerk, technisch database beheer bevielen me wat minder maar zodra ik het kon combineren met mijn bedrijfs-economische kennis en ik internationaal kon gaan werken werd het een stuk leuker.

Maar goed, implementaties worden afgerond en dan komen de accenten op extra toeters en bellen en fouten oplossen, vond ik best leuk.

Oracle is niet meer aan het groeien, maar implementeren, ontwikkelen en gebruikers-ondersteuning vind ik nog steeds leuk. De toekomst voorspellen is altijd moeilijk, dus wat er nu gaat groeien weet ik ook niet (waarschijnlijk helemaal niets, want het wordt winter) maar ik denk dat er op het gebied van Salesforce en Out-systems nog wel kansen zijn.

Vaardigheden

Vaardigheden bestaan uit een aantal onderdelen:

Taalvaardigheid: Nederlands, Engels, Duits

Technische vaardigheden: WordPress, Oracle (Financials, HR, Discoverer), SQL

Verder ben ik anlaytisch sterk en behoorlijk flexibel.

 

Vechten, vallen en opstaan